1. ماهیتابه را روی حرارت ملایم رو به بالا قرار داده و لپه را داخل ماهیتابه ریخته و شروع تفت دادن آن کنید
    %image_alt%
  2. پس از تفت کامل لپه ها آنها را از حرارت جدا کرده و داخل دستگاه آسیاب گذاشته و لپه ها را آسیاب کرده تا بصورت آرد دربیایند
    %image_alt%
  3. سپس با استفاده از الک لپه ها ی آرد شده را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید
    %image_alt%
  4. ادویه جات را شامل پودر زردچوبه،‌ فلفل سیاه و گرم ماسالا و نمک را نیز اضافه کنید
    %image_alt%
  5. با دست گوشت را ورز دهید
    %image_alt%
  6. سپس گوشت را به دستگاه فود پروسسور اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید
    %image_alt%
  7. سپس گوشت را از دستگاه خارج کرده و شروع به درست کردن کوفته های کوچک کنید
    %image_alt%
  8. ماهیتابه را روی حرارت ملایم رو به بالا گذاشته، ۳ قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید و تمام دو طرف کوفته ها را سرخ کنید و سپس کنار بگذارید
    %image_alt%
طرز تهیه سس کاری
  1. ماهیتابه را روی حرارت ملایم رو به بالا گذاشته و ۳ قاشق غذاخوری روغن اضافه کرده. بادام زمینی و بادام و یا پودر بادام را اضافه کرده و شورع به سرخ کردن آنها به مدت ۲ دقیقه کنید
    %image_alt%
  2. سپس زنجبیل رنده شده، سیر و پیاز را اضافه کنید و شروع به سرخ کردن کنید تا پیازها نرم شود
    %image_alt%
  3. سپس گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و سرخ کنید
    %image_alt%
  4. درب ماهیتابه را گذاشته تا به مدت ۵ دقیقه گوجه ها بپزد. در حین این ۵ دقیقه گوجه ها را هم بزنید تا به کف ماهیتابه نچسبد
    %image_alt%
  5. پس از ۵ دقیقه ماهیتابه را از حرارت جدا کنید
    %image_alt%
  6. تمام مخلوط گوجه فرهنگیها را داخل دستگاه مخلوط کن ریخته و کاملا مخلوط کنید تا بصورت یک سس روان درآید
    %image_alt%
  7. ماهیتابه را دوباره روی حرارت ملایم رو به بالا قرار داده و ۲ قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید. تمام ادویه جات سس کاری را شامل پودر زردچوبه، فلفل قرمز،‌گرم ماسالا، گشنیز و پودر زیره را به ماهیتابه اضافه کنید و حدود ۲ دقیقه ادویه جات را سرخ کنید
    %image_alt%
  8. سپس مخلوط سس گوجه فرنگی آماده شده را اضافه کنید و مخلوط کنید و ۲ دقیقه به سرخ کردن آن ادامه دهید
    %image_alt%
  9. سپس یک لیوان آب به مخلوط اضافه کنید
    %image_alt%
  10. نمک را اضافه کرده و خامه تازه را نیز اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید
    %image_alt%
  11. تمام کوفته ها را داخل سس بچینید و در ماهیتابه را گذاشته و اجازه دهید حدود ۱۰ دقیقه کوفته ها در سس بپزد
    %image_alt%
  12. اگر خواستار سس غلیط تر هستید اجازه دهید کوفته ها بیشتر در سس بپزد اگر خواهد داشتن سس رقیق تر هستید آنرا پس از ۱۰ دقیقه از حرارت بردارید
    %image_alt%
    • کوفته ها را میتوانید تا نان و یا برنج میل کنید
    • %image_alt%

بنابر ذائقه خود میتواند مقدار ادویه جات را کمتر و یا زیادتر کنید