مواد لازم برای کشک بادمجان
بادمجان یک کیلو
کشک غلیظ یک فنجان سرخالی
روغن یک و نیم فنجان
زعفران یک چهارم قاشق چایخوری
پیاز یک عدد
نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
نعناع یک قاشق غذاخوری
با این مقدار مواد لازم به اندازه دو بشقاب میوهخوری از «کشک بادمجان» خواهیم داشت.
طرز تهیه کشک بادمجان
بادمجانها را شسته، پوستکنده، وسط آن را برش میدهیم و با یک و نیم فنجان روغن سرخ میکنیم.



کالری موجود در کشک بادمجان
مقدار کالری موجود در کل این غذا حدود ۲۰۰۰ کیلوکالری میباشد.
مقدار کالری موجود در یک بشقاب میوهخوری از کشک بادمجان حدود ۱۰۰۰ کیلوکالری میباشد.
مقدار کالری موجود در یک قاشق غذاخوری کشک بادمجان حدود ۱۲۰ کیلوکالری میباشد.
خواص موادغذایی:
بادمجان از نظر طب قدیم بادمجان گرم و خیلی خشک است.بادمجان بر خلاف آنچه که عوام اعتقاد دارند که بی بو و خاصیت است دارای خواص زیادی است.مهمترین خاصیت آن کم کالری بودن آن است که غذای بسیار خوبی برای کسانی است که می خواهند وزن کم کنند زیرا دارای ویتامین و مواد معدنی نیز می باشد.بادمجان بعلت درا بودن آهن در رفع کم خونی داروی موثری است.بادمجان را می توان برای از بین بردن ورم و التهاب روی عضو ملتهب گذاشت.خوردن بادمجان گرفتگی رگ ها را باز می کند و شخص را ازخطرسکته قلبی محفوظ می دارد. از بادمجان می توان به عنوان مسکن برای تسکین در استخوان شکسته و ضرب خورده استفاده کرد بدین طریق که باید بادمجان را در فر بگذارید که نیم پز شود و سپس آب آن را با فشار بگیرید و بعد بمقدر نصف این مقدر آب به آن شکر قهوه ای اضافه کنید آنرا هم بزنید و بنوشید.
یک دیدگاه
آموزش آشپزی
با تشکر مفید بود
خدیجه بزرگتبار
سلام.خواهش میکنم .. قابلی نداشت